Bemutatkozik a Biztonságos Szállás

 

Kiváló, egyben egyedülálló ökológiai, innovatív alternatívát kínálunk, épületfertőtlenítés és épülethigiénia területén szállásadók, vendéglátók részére, mellyel egyrészt kielégíthetik vendégeik jogos igényét a higiéniai, illetve egészségügyi biztonságra vonatkozóan, továbbá könnyedén megfelelhetnek a COVID-19 kézikönyv ide vonatkozó iránymutatásainak. 

Vezérelvünk a FOLYAMATOS VÉDELEM, mellyel hosszú távon biztosíthatjuk az utazóközönséget arról, hogy MAGYARORSZÁGON UTAZNI BIZTONSÁGOS ÉS ÉRDEMES. Nem szabad és nem kell lemondani az utazás pótolhatatlan élményeiről.

 

 

A biztonsagosszallas.hu egy olyan komplex fertőtlenítő szolgáltatást kínál a szállásadók/vendéglátók részére, amellyel nem csak az adott pillanatban biztosítható a maximális higiéniai és egészségügyi biztonság, de  az összetett technológia alkalmazásának köszönhetően, hónapokon, illetve az egész éven át folyamatosan garantálható ez vendégei és természetesen az ott dolgozók részére egyaránt.

 

STERILIS technológia

Az alkalmazott gyógynövény alapú antibakteriális kezelő rendszer az egyetlen, melynek használata teljesen veszélytelen. Tesztekkel és vizsgálatokkal bizonyítottan elpusztítja a vírusokat és a baktériumok, kórokozók 99,9%-át.

Ennek a forradalmian új kezelésnek egyedülálló tulajdonsága az, hogy 2-3 hónapig aktív antibakteriális réteget képez a köd által érintett felületeken, illetve a legfrisebb SGS és KERMI tanúsítvány igazolja azt is, hogy ugyanennyi időn keresztül semmisíti meg 10 perc alatt a helyiségbe bekerülő humán koronavírus 99%-át.

A berendezés a koncentrált antibakteriális oldatot ultrafinom köddé porlasztja, amely több száz millió mikroszkopikus "nano méretű" tisztítórészecskét tartalmaz, melyek képesek eljutni mindenhová az adott térben.

Használata veszélytelen, gyors, nem okoz kellemetlen szagot.

Kíváncsi  a részletekre?

A Hogyan működik? oldalunkon mindent megtudhat a technológiáról